صفحه اصلی > تغذیه و دستور پخت : طرز تهیه قلیه ماهی

طرز تهیه قلیه ماهی

قلیه ماهی یکی از غذاهای سنتی و محبوب جنوب ایران است که با ماهی، سبزی‌های معطر (شنبلیله و گشنیز)، تمر هندی و ادویه‌های تند و خوش‌عطر تهیه می‌شود. این خورش با طعمی ترش و تند، عطر خاصی دارد و معمولاً با برنج سرو می‌شود، به‌ویژه در کنار سیر ترشی یا سالاد شیرازی.

 

«پست قبلی

پست بعدی»

مقالات مرتبط

خطرات راه حل‌های فوری کاهش وزن

چیزی که “راه‌حل‌های فوری” در زمینه کاهش وزن پایدار به آن توجه…

چطور سبک زندگی سالمی را شروع کنیم؟

چگونه تناسب اندام را ساده‌تر کنید؟ برای اینکه تناسب اندام “عملی” شود،…

چطور بهترین فیزیک بدنی ممکن را بدست آوریم؟

چه می‌شود اگر شما بتوانید به بهترین شکل ممکن بدن خود را…

دیدگاهتان را بنویسید