طرز تهیه پاستای کدو سبز با میگو

پاستای کدو سبز با میگو یک غذای سبک و مغذی است که به‌جای پاستای معمولی از نوارهای کدو سبز استفاده می‌شود و همراه با میگوهای تازه و مزه‌دار شده تهیه می‌گردد. میگوها معمولاً با سیر، آب‌لیمو، و ادویه‌هایی مانند فلفل سیاه و پاپریکا تفت داده می‌شوند. کدو سبز به صورت نوارهای باریک برش داده شده و در مدت زمان کوتاهی در تابه پخته می‌شود تا بافت ترد خود را حفظ کند.

این غذا با ترکیبی از روغن زیتون، پنیر پارمسان و گاهی ریحان تازه تکمیل می‌شود که طعمی خاص و معطر به آن می‌بخشد. این گزینه کم‌کربوهیدرات و سرشار از پروتئین، برای یک وعده غذایی سالم و سریع بسیار ایده‌آل است.

طرز تهیه پاستای کدو سبز با میگو

طرز تهیه پاستای کدو سبز با میگو
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی ایتالیایی
وعده غذایی ناهار
کالری 405 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • کدو سبز سرخ شده 2 لیوان
  • میگو درشت خام 10 عدد
  • گردو ( مغز ) 3 عدد متوسط
  • جعفری خام 1 لیوان خرد شده
  • سیر خام 2 حبه متوسط
  • پنیر پارمسان 3 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. برای تهیه سس مغز گردو، پنیر پارمسان، برگ جعفری خرد شده، سیر، روغن زیتون، فلفل و نمک را در غذاساز ریخته و کاملا مخلوط کنید.

  2. میگو ها را به همراه نمک، فلفل، و مقداری روغن داخل تابه با روغن سرخ نمایید. در انتهای پخت سس  را به آن اضافه کنید.

  3. در قابلمه‌ای مناسب، مقداری آب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید سپس کمی نمک اضافه کنید.

  4. کدو سبز را رشته رشته کرده و سرخ کنید.

  5. محتویات را به کدو اضافه کنید و پنیر پارمسان را روی آن بریزید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید