طرز تهیه پاستا با سبزیجات

پاستا با سبزیجات یک غذای گیاهی سالم و خوشمزه است که با ترکیب انواع سبزیجات تازه و پاستا تهیه می‌شود. شما میتوانید به سلیقه‌ی خود سبزیجات دلخواه را جایگزین کرده و پاستای مورد علاقه خودتان را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. این غذا انتخابی ایده‌آل برای کسانی است که به دنبال یک وعده سبک و مغذی هستند و می‌توان آن را به راحتی با پاستای کامل یا بدون گلوتن نیز تهیه کرد.

طرز تهیه پاستا با سبزیجات

طرز تهیه پاستا با سبزیجات
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی ایتالیایی
وعده غذایی ناهار
کالری 849 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • ماکارونی پخته 2 لیوان
  • گوجه فرنگی خام 2 عدد متوسط
  • پیاز خام 1 عدد متوسط
  • فلفل دلمه ای خام 1 عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری سر خالی
  • قارچ خام 1 لیوان خرد شده
  • سیر خام 1 حبه متوسط
  • ریحان خام 1 قاشق غذاخوری خرد شده
  • هویج خام 2 عدد متوسط
  • روغن آفتابگردان 2 قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمسان 1 قاشق غذاخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید.

  2. سیر را رنده کنید و به پیاز اضافه و تفت دهید.

  3. رب را اضافه کنید و تفت دهید. در روغن تفت دهید.

  4. سبزیجات را خرد کنید و با کمی نمک و فلفل به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.

  5. میتوانید از ماکارونی ساده یا شکل دار استفاده کنید و آن را ده دقیقه در آب جوش بپزید و سپس آبکش کنید.

  6. پاستا و سبزیجات را با هم مخلوط کنید.

  7. در آخر برگ‌های ریحان و کمی پنیر پارمسان (در صورت تمایل) روی پاستا بریزید. نوش جان!

نکات

  • نکته: اگر وگان هستید پنیر پارمسان را حذف کنید یا از توفو استفاده کنید.

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید