پاستا با سبزیجات یک غذای گیاهی سالم و خوشمزه است که با ترکیب انواع سبزیجات تازه و پاستا تهیه میشود. شما میتوانید به سلیقهی خود سبزیجات دلخواه را جایگزین کرده و پاستای مورد علاقه خودتان را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. این غذا انتخابی ایدهآل برای کسانی است که به دنبال یک وعده سبک و مغذی هستند و میتوان آن را به راحتی با پاستای کامل یا بدون گلوتن نیز تهیه کرد.
طرز تهیه پاستا با سبزیجات
مواد لازم
- ماکارونی پخته 2 لیوان
- گوجه فرنگی خام 2 عدد متوسط
- پیاز خام 1 عدد متوسط
- فلفل دلمه ای خام 1 عدد متوسط
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری سر خالی
- قارچ خام 1 لیوان خرد شده
- سیر خام 1 حبه متوسط
- ریحان خام 1 قاشق غذاخوری خرد شده
- هویج خام 2 عدد متوسط
- روغن آفتابگردان 2 قاشق غذاخوری
- پنیر پارمسان 1 قاشق غذاخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید.
-
سیر را رنده کنید و به پیاز اضافه و تفت دهید.
-
رب را اضافه کنید و تفت دهید. در روغن تفت دهید.
-
سبزیجات را خرد کنید و با کمی نمک و فلفل به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
-
میتوانید از ماکارونی ساده یا شکل دار استفاده کنید و آن را ده دقیقه در آب جوش بپزید و سپس آبکش کنید.
-
پاستا و سبزیجات را با هم مخلوط کنید.
-
در آخر برگهای ریحان و کمی پنیر پارمسان (در صورت تمایل) روی پاستا بریزید. نوش جان!
نکات
- نکته: اگر وگان هستید پنیر پارمسان را حذف کنید یا از توفو استفاده کنید.