طرز تهیه پاستا با سس گوجه فرنگی بدون گوشت

پاستا با سس گوجه فرنگی بدون گوشت یک غذای گیاهی ساده و خوشمزه است که برای یک وعده سریع و سالم ایده‌آل است. برای تهیه این غذا، پاستا را در آب جوش با کمی نمک می‌پزید و در همین حین، سس گوجه‌فرنگی را آماده می‌کنید. برای تزئین می‌توانید از ریحان تازه و کمی پنیر پارمزان (اختیاری) استفاده کنید. این غذا بسیار سبک، خوش‌طعم و مناسب برای گیاه‌خواران یا کسانی است که به دنبال یک غذای ساده و سالم هستند.

طرز تهیه پاستا با سس گوجه فرنگی بدون گوشت

طرز تهیه پاستا با سس گوجه فرنگی بدون گوشت
زمان آماده سازی 5 دقیقه
زمان آشپزی 20 دقیقه
زمان کلی 25 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی ناهار
کالری 686 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • ماکارونی پخته 1.5 لیوان
  • گوجه فرنگی خام 4 عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری سر خالی
  • سیر خام 1 حبه متوسط
  • جعفری خام 2 قاشق غذاخوری خرد شده
  • ریحان خام 2 قاشق غذاخوری خرد شده
  • روغن آفتابگردان 2 قاشق غذاخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. ابدا داخل یک قابلمه به مقدار لازم آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. بعد پاستا را به آن اضافه کنید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه زمان دهید تا آبپز شود.

  2. یک تابه روی حرارت قرار دهید و کمی روغن داخل تابه بریزید. سپس ریحان تازه، جعفری تازه و سیر خرد شده را داخل تابه بریزید و با هم تفت دهید.

  3. سپس پوره گوجه فرنگی را به همراه رب به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. اجازه دهید به مدت ۸ دقیقه همه مواد به آرامی بجوشند.

  4. بعد از این که پاستا کمی پخت و نرم شد قبل از آبکش کردن ۱ لیوان از آب پاستا را بردارید و کنار بگذارید. سپس پاستا را به مواد سس اضافه کنید .

  5. پاستا رابه مواد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید آب پاستا به مواد اضافه کنید تا خوب مواد سس به پاستا آغشته شود.

  6. بعد از این که آب پاستا کشیده شد از روی حرارت و داخل ظرف مورد نظر بریزید و در صورت تمایل با ریحان تازه و پنیر پارمسان رنده شده تزیئن کنید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید