پاستا با سس گوجه فرنگی بدون گوشت یک غذای گیاهی ساده و خوشمزه است که برای یک وعده سریع و سالم ایدهآل است. برای تهیه این غذا، پاستا را در آب جوش با کمی نمک میپزید و در همین حین، سس گوجهفرنگی را آماده میکنید. برای تزئین میتوانید از ریحان تازه و کمی پنیر پارمزان (اختیاری) استفاده کنید. این غذا بسیار سبک، خوشطعم و مناسب برای گیاهخواران یا کسانی است که به دنبال یک غذای ساده و سالم هستند.
طرز تهیه پاستا با سس گوجه فرنگی بدون گوشت
مواد لازم
- ماکارونی پخته 1.5 لیوان
- گوجه فرنگی خام 4 عدد متوسط
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری سر خالی
- سیر خام 1 حبه متوسط
- جعفری خام 2 قاشق غذاخوری خرد شده
- ریحان خام 2 قاشق غذاخوری خرد شده
- روغن آفتابگردان 2 قاشق غذاخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
ابدا داخل یک قابلمه به مقدار لازم آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. بعد پاستا را به آن اضافه کنید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه زمان دهید تا آبپز شود.
-
یک تابه روی حرارت قرار دهید و کمی روغن داخل تابه بریزید. سپس ریحان تازه، جعفری تازه و سیر خرد شده را داخل تابه بریزید و با هم تفت دهید.
-
سپس پوره گوجه فرنگی را به همراه رب به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. اجازه دهید به مدت ۸ دقیقه همه مواد به آرامی بجوشند.
-
بعد از این که پاستا کمی پخت و نرم شد قبل از آبکش کردن ۱ لیوان از آب پاستا را بردارید و کنار بگذارید. سپس پاستا را به مواد سس اضافه کنید .
-
پاستا رابه مواد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید آب پاستا به مواد اضافه کنید تا خوب مواد سس به پاستا آغشته شود.
-
بعد از این که آب پاستا کشیده شد از روی حرارت و داخل ظرف مورد نظر بریزید و در صورت تمایل با ریحان تازه و پنیر پارمسان رنده شده تزیئن کنید. نوش جان!