طرز تهیه پاستا سیر و گردو

پاستا سیر و گردو یک غذای ساده و در عین حال خوشمزه است که با طعم غنی و مغذی گردو و عطر دلپذیر سیر تهیه می‌شود. این پاستا گزینه‌ای عالی برای یک وعده سریع و سالم است و معمولاً با ترکیب روغن زیتون، گردوی خردشده، سیر تازه و گاهی مقداری پنیر پارمزان سرو می‌شود. ترکیب این مواد یک طعم گرم و لذیذ ایجاد می‌کند که برای دوستداران غذاهای مینیمال ایتالیایی بسیار جذاب است.

طرز تهیه پاستا سیر و گردو

طرز تهیه پاستا سیر و گردو
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 40 دقیقه
روش آشپزی ایتالیایی
وعده غذایی ناهار
کالری 634 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • ماکارونی پخته 2 لیوان
  • گردو ( مغز ) 2 عدد متوسط
  • پنیر پارمسان 1 قاشق غذاخوری
  • خامه ترش 2 قاشق غذاخوری
  • برگ سیر خام 2 قاشق غذاخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. ماکارونی خام را در تابه‌ای بزرگ بریزید و به اندازه‌ی نصف بند انگشت آب روی پاستا بریزید. به مدت 4 دقیقه با شعله‌ی ملایم بپزید.

  2. برگ سیر و گردو را خرد کنید و به پاستا اضافه کنید تا برای 7 دقیقه با حرارت متوسط بپزد.

  3. پنیر پارمسان، خامه ترش و روغن زیتون را به همراه نمک و فلفل به غذا اضافه کنید و هم بزنید تا سس به حالت کرمی شود.

  4. پخت این مدل پاستا احتیاج به آبکش کردن ندارد.

  5. پاستا را بچشید. در این مرحله باید پاستا نرم شده باشد. اگر پاستا سفت بود، کمی آب به آن اضافه کنید.

  6. وقتی که پاستا به پخت دلخواه شما رسیده باشد، غذای شما آماده است. نوش جان!

نکات

  • نکته: در صورت نداشتن برگ سیر، از سیر خشک و پیازچه استفاده کنید.

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید