صفحه اصلی > تغذیه و دستور پخت و کتوژنیک : طرز تهیه کباب ترش

طرز تهیه کباب ترش

کباب ترش یکی از غذاهای سنتی و محبوب شمال ایران است که از گوشت قرمز (معمولاً گوساله یا گوسفند) تهیه می‌شود. تکه‌های گوشت در ترکیبی از رب انار، گردوی آسیاب‌شده، پیاز رنده‌شده، سیر و سبزی‌های معطر (مانند چوچاق) مزه‌دار شده و سپس کباب می‌شوند. طعم ترش و دلچسب این کباب، آن را به گزینه‌ای جذاب برای سرو در کنار برنج کته و زیتون پرورده تبدیل کرده است.

 

مقالات مرتبط

خطرات راه حل‌های فوری کاهش وزن

چیزی که “راه‌حل‌های فوری” در زمینه کاهش وزن پایدار به آن توجه…

چطور سبک زندگی سالمی را شروع کنیم؟

چگونه تناسب اندام را ساده‌تر کنید؟ برای اینکه تناسب اندام “عملی” شود،…

چطور بهترین فیزیک بدنی ممکن را بدست آوریم؟

چه می‌شود اگر شما بتوانید به بهترین شکل ممکن بدن خود را…

دیدگاهتان را بنویسید