آبگوشت یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که از ترکیب گوشت قرمز (معمولاً گوسفندی)، نخود، لوبیا، گوجهفرنگی، سیبزمینی و ادویهجات مختلف تهیه میشود. این غذا به دلیل مواد مغذیاش، منبع غنی از پروتئین و انرژی است و معمولاً در روزهای سرد سال طرفداران زیادی دارد. آبگوشت در دو بخش مصرف میشود: “ترید”، که نان را در آب غذا میریزند، و “گوشتکوبیده”، که مخلوط مواد پختهشده را کوبیده و با سبزی و نان تازه سرو میکنند. آبگوشت علاوه بر طعم لذیذش، یک تجربه نوستالژیک و صمیمی از سفرههای ایرانی را به همراه دارد.


