صفحه اصلی > تغذیه و دستور پخت : طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ

طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ

خورشت فسنجان با مرغ یکی از غذاهای اصیل و محبوب ایرانی است که با ترکیبی از مغز گردو آسیاب‌شده، رب انار، و تکه‌های مرغ تهیه می‌شود. این خورشت طعمی ملس یا ترش و شیرین دارد که با تنظیم مقدار رب انار و شکر متناسب با ذائقه می‌توان آن را تغییر داد. مرغ در این خورشت باعث ایجاد طعمی لذیذ و مقوی می‌شود و معمولاً به شکل تکه‌های ران یا سینه استفاده می‌شود. گردو و رب انار، خورشت را غلیظ و خوش‌عطر می‌کنند. فسنجان معمولاً با برنج سفید سرو می‌شود و انتخابی مناسب برای وعده‌های خاص و مهمانی‌ها است.

مقالات مرتبط

خطرات راه حل‌های فوری کاهش وزن

چیزی که “راه‌حل‌های فوری” در زمینه کاهش وزن پایدار به آن توجه…

چطور سبک زندگی سالمی را شروع کنیم؟

چگونه تناسب اندام را ساده‌تر کنید؟ برای اینکه تناسب اندام “عملی” شود،…

چطور بهترین فیزیک بدنی ممکن را بدست آوریم؟

چه می‌شود اگر شما بتوانید به بهترین شکل ممکن بدن خود را…

دیدگاهتان را بنویسید