ساندویچ گوشت و قارچ یک گزینه خوشمزه و مقوی است که ترکیبی از گوشت گریلشده یا سرخشده و قارچ تازه تفتدادهشده را ارائه میدهد. گوشت (معمولاً گوشت گوساله یا فیله مرغ) به همراه قارچ با کمی روغن، سیر، نمک، فلفل و ادویههای دلخواه طعمدار میشود. این مواد گرم و آبدار در نان باگت یا نان تست قرار میگیرند و میتوان با پنیر ذوبشده، سبزیجات تازه مانند کاهو و گوجهفرنگی، یا حتی سسهای دلخواه مانند مایونز و خردل آن را کاملتر کرد. این ساندویچ گرم و لذیذ، انتخابی عالی برای یک وعده سریع و رضایتبخش است.



