صفحه اصلی > تغذیه و دستور پخت و کتوژنیک : طرز تهیه کباب چنجه

طرز تهیه کباب چنجه

کباب چنجه یکی از انواع کباب‌های ایرانی است که از تکه‌های گوشت گوسفند یا گوساله تهیه می‌شود. گوشت به قطعات کوچک تقسیم و با ترکیبی از پیاز، ماست یا روغن زیتون، آبلیمو و ادویه‌هایی مانند زعفران، فلفل و نمک مزه‌دار می‌شود. سپس این تکه‌ها روی سیخ کشیده شده و بر روی زغال یا شعله مستقیم کباب می‌شوند. کباب چنجه به دلیل طعم لطیف و آبدار خود، معمولاً با نان یا برنج و همراه با سبزی خوردن، گوجه‌فرنگی کبابی و دوغ سرو می‌شود.

 

مقالات مرتبط

خطرات راه حل‌های فوری کاهش وزن

چیزی که “راه‌حل‌های فوری” در زمینه کاهش وزن پایدار به آن توجه…

چطور سبک زندگی سالمی را شروع کنیم؟

چگونه تناسب اندام را ساده‌تر کنید؟ برای اینکه تناسب اندام “عملی” شود،…

چطور بهترین فیزیک بدنی ممکن را بدست آوریم؟

چه می‌شود اگر شما بتوانید به بهترین شکل ممکن بدن خود را…

دیدگاهتان را بنویسید