آش شلغم یک غذای سنتی و مقوی ایرانی است که به دلیل خواص درمانی شلغم، بهویژه در فصل سرما و هنگام سرماخوردگی، بسیار توصیه میشود. این آش با ترکیبی از شلغم خردشده، حبوبات (مانند عدس و نخود)، برنج یا بلغور، سبزیهای معطر (مانند گشنیز و جعفری) و گاهی گوشت تهیه میشود. شلغم موجود در این آش سرشار از ویتامین C و آنتیاکسیدانها است و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند. آش شلغم معمولاً با پیاز داغ، نعناع داغ و لیموترش سرو میشود و علاوه بر طعم دلپذیرش، یک غذای درمانی و سالم برای روزهای سرد سال به شمار میرود.


