طرز تهیه آش شلغم

آش شلغم یک غذای سنتی و مقوی ایرانی است که به دلیل خواص درمانی شلغم، به‌ویژه در فصل سرما و هنگام سرماخوردگی، بسیار توصیه می‌شود. این آش با ترکیبی از شلغم خردشده، حبوبات (مانند عدس و نخود)، برنج یا بلغور، سبزی‌های معطر (مانند گشنیز و جعفری) و گاهی گوشت تهیه می‌شود. شلغم موجود در این آش سرشار از ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌ها است و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. آش شلغم معمولاً با پیاز داغ، نعناع داغ و لیموترش سرو می‌شود و علاوه بر طعم دلپذیرش، یک غذای درمانی و سالم برای روزهای سرد سال به شمار می‌رود.

طرز تهیه آش شلغم

طرز تهیه آش شلغم
زمان آماده سازی 20 دقیقه
زمان آشپزی 60 دقیقه
زمان کلی 80 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی شام
کالری 672 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • شلغم خام 1 عدد متوسط
  • سبزی آش خام 120 گرم
  • نعنا خشک 0.5 قاشق غذاخوری
  • نمک 0.5 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.5 قاشق چایخوری
  • زردچوبه 0.5 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 2 قاشق مرباخوری
  • برنج پخته بدون روغن 1 لیوان
  • عدس پخته 0.5 لیوان
  • ماش پخته 45 گرم

دستورالعمل ها

  1. سبزی آش را به همراه برنج خیس خورده در آب جوش بریزید و 20 دقیقه بپزید.

  2. عدس و ماش را که از قبل پختید به همراه شلغم مکعبی خرد شده، اضافه کنید و 15 دقیقه دیگر بپزید.

  3. در کمی روغن، نعنا، زردچوبه و فلفل را تفت دهید و با نمک به آش اضافه کنید و 15 دقیقه بپزید.

  4. وقتی که تمام مواد پخت، غذای شما آماده است. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید