سوپ مرغ و قارچ یک غذای خوشمزه، سبک و مغذی است که به دلیل طعم لطیف و خواص تقویتی، بهویژه در فصلهای سرد یا هنگام بیماری بسیار محبوب است. این سوپ بهعنوان پیشغذا یا یک وعده سبک سرو میشود.
طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ
مواد لازم
- سینه مرغ ، بدون پوست ، خام 90 گرم
- پیاز خام 0.5 عدد متوسط
- هویج خام 1 عدد متوسط
- جو پخته 1 لیوان
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- قارچ خام 7 عدد متوسط
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- جعفری خام 2.5 قاشق غذاخوری
- زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
- روغن آفتابگردان 1.5 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
پیاز را ریز خرد کنید و با جو و مقداری آب بپزید. توجه داشته باشید آب حدودا ۴ برابر مواد باشد.
-
هویج را رنده کنید و به همراه مرغ، ۴۰ دقیقه بعد از پختن جو به آن اضافه کنید.
-
وقتی که مواد کامل پخت، ادویه و رب را به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید که سوپ مزه بگیرد.
-
قارچ را به صورت ورقهای برش دهید و کمی تفت دهید، سپس به سوپ اضافه کنید.
-
مرغ را از درون سوپ در آورده و ریش ریش کنید و بعد داخل سوپ بریزید.
-
جعفری را ساطوری کرده و در پایان به سوپ اضافه کنید. در این مرحله سوپ را از روی شعله بردارید تا سبزی تازهگی خود را حفظ کند.
-
در آخر وقتی که سوپ کامل پخت کمی لیمو ترش بزنید. نوش جان!