طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ

سوپ مرغ و قارچ یک غذای خوشمزه، سبک و مغذی است که به دلیل طعم لطیف و خواص تقویتی، به‌ویژه در فصل‌های سرد یا هنگام بیماری بسیار محبوب است. این سوپ به‌عنوان پیش‌غذا یا یک وعده سبک سرو می‌شود.

طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ

طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ
زمان آماده سازی 20 دقیقه
زمان آشپزی 40 دقیقه
زمان کلی 60 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی صبحانه
کالری 554 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • سینه مرغ ، بدون پوست ، خام 90 گرم
  • پیاز خام 0.5 عدد متوسط
  • هویج خام 1 عدد متوسط
  • جو پخته 1 لیوان
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • قارچ خام 7 عدد متوسط
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • جعفری خام 2.5 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 1.5 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. پیاز را ریز خرد کنید و با جو و مقداری آب بپزید. توجه داشته باشید آب حدودا ۴ برابر مواد باشد.

  2. هویج را رنده کنید و به همراه مرغ، ۴۰ دقیقه بعد از پختن جو به آن اضافه کنید.

  3. وقتی که مواد کامل پخت، ادویه و رب را به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید که سوپ مزه بگیرد.

  4. قارچ را به صورت ورقه‌ای برش دهید و کمی تفت دهید، سپس به سوپ اضافه کنید.

  5. مرغ را از درون سوپ در آورده و ریش ریش کنید و بعد داخل سوپ بریزید.

  6. جعفری را ساطوری کرده و در پایان به سوپ اضافه کنید. در این مرحله سوپ را از روی شعله بردارید تا سبزی تازه‌گی خود را حفظ کند.

  7. در آخر وقتی که سوپ کامل پخت کمی لیمو ترش بزنید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید