آبگوشت وگن نسخهای گیاهی از این غذای سنتی ایرانی است که بدون استفاده از گوشت تهیه میشود، اما همچنان طعم و عطر خاص آبگوشت را حفظ میکند. در این دستور، به جای گوشت از پروتئینهای گیاهی مانند سویا یا قارچ استفاده میشود و مواد اصلی شامل نخود، لوبیا، سیبزمینی، گوجهفرنگی، لیموعمانی و ادویهجاتی مثل زردچوبه، دارچین و فلفل هستند. این غذای گیاهی یک انتخاب سالم و مقوی برای وگانها و افرادی است که به دنبال کاهش مصرف گوشت هستند. آبگوشت وگن با نان تازه، سبزی و ترشی سرو میشود و تجربهای خوشمزه و متفاوت از این غذای سنتی را ارائه میدهد.


