طرز تهیه اسپاگتی کاربونارا

اسپاگتی کاربونارا یکی از غذاهای کلاسیک و پرطرفدار ایتالیایی است که با ترکیبی ساده اما خوش‌طعم از مواد تازه تهیه می‌شود. این غذا شامل اسپاگتی، تخم‌مرغ، پنیر (معمولاً پارمزان یا پکورینو)،  بیکن و فلفل سیاه تازه است. این غذا به دلیل ترکیب خاص و متعادل پروتئین، کربوهیدرات و چربی، بسیار مقوی است و طعم ساده و اصیل آن، محبوبیت زیادی در سراسر جهان دارد. اسپاگتی کاربونارا معمولاً بلافاصله پس از پخت سرو می‌شود و با کمی پنیر تازه و فلفل سیاه روی آن تزئین می‌گردد.

طرز تهیه اسپاگتی کاربونارا

طرز تهیه اسپاگتی کاربونارا
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی ایتالیایی
وعده غذایی ناهار
کالری 1146 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • بیکن خام 4 برش
  • تخم مرغ خام 1 عدد متوسط
  • پنیر پارمسان 2 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • ماکارونی پخته 2 لیوان
  • خامه ترش 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. در یک کاسه تخم مرغ‌ها را بشکنید و هم بزنید. سپس پنیر، خامه ترش، فلفل و مقدار کمی نمک را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید.

  2. اسپاگتی‌ها را در آب جوش بریزید و پس از پختن آبکش کنید. توجه کنید که رشته‌های اسپاگتی زیاد نرم نباشد و به اصطلاح زیر دندانی باشد.

  3. بیکن را به صورت باریک و ریز خرد کنید. سپس در تابه‌ای مقداری روغن زیتون بریزید و بیکن‌ها را سرخ کنید.

  4. اسپاگتی را در تابه‌ای به بیکن اضافه کنید و مخلوط تخم مرغ، پنیر و روغن زیتون را روی آن بریزید. به مدت ۴ دقیقه تفت دهید.

  5. زمانی که سس و اسپاگتی غلیظ شد و خودش را گرفت، غذای شما آماده است. نوش جان!

parham

دیدگاهتان را بنویسید