اسپاگتی کاربونارا یکی از غذاهای کلاسیک و پرطرفدار ایتالیایی است که با ترکیبی ساده اما خوشطعم از مواد تازه تهیه میشود. این غذا شامل اسپاگتی، تخممرغ، پنیر (معمولاً پارمزان یا پکورینو)، بیکن و فلفل سیاه تازه است. این غذا به دلیل ترکیب خاص و متعادل پروتئین، کربوهیدرات و چربی، بسیار مقوی است و طعم ساده و اصیل آن، محبوبیت زیادی در سراسر جهان دارد. اسپاگتی کاربونارا معمولاً بلافاصله پس از پخت سرو میشود و با کمی پنیر تازه و فلفل سیاه روی آن تزئین میگردد.
طرز تهیه اسپاگتی کاربونارا
مواد لازم
- بیکن خام 4 برش
- تخم مرغ خام 1 عدد متوسط
- پنیر پارمسان 2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- ماکارونی پخته 2 لیوان
- خامه ترش 2 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
در یک کاسه تخم مرغها را بشکنید و هم بزنید. سپس پنیر، خامه ترش، فلفل و مقدار کمی نمک را به تخم مرغها اضافه کنید و خوب هم بزنید.
-
اسپاگتیها را در آب جوش بریزید و پس از پختن آبکش کنید. توجه کنید که رشتههای اسپاگتی زیاد نرم نباشد و به اصطلاح زیر دندانی باشد.
-
بیکن را به صورت باریک و ریز خرد کنید. سپس در تابهای مقداری روغن زیتون بریزید و بیکنها را سرخ کنید.
-
اسپاگتی را در تابهای به بیکن اضافه کنید و مخلوط تخم مرغ، پنیر و روغن زیتون را روی آن بریزید. به مدت ۴ دقیقه تفت دهید.
-
زمانی که سس و اسپاگتی غلیظ شد و خودش را گرفت، غذای شما آماده است. نوش جان!