املت اسفناج و قارچ با پنیر لبنه یک غذای خوشمزه، مقوی و سبک است که مناسب وعدههای صبحانه یا شام میباشد. ترکیب اسفناج و قارچ، سرشار از فیبر و ویتامینها، همراه با کرمی بودن پنیر لبنه، طعمی منحصر به فرد و لذیذ ایجاد میکند
طرز تهیه املت اسفناج و قارچ با پنیر لبنه
زمان آماده سازی
5 دقیقه
زمان آشپزی
15 دقیقه
زمان کلی
20 دقیقه
مواد لازم
- پنیر لبنه 0.5 قوطی کبریت
- تخم مرغ خام 1 عدد متوسط
- گردو ( مغز ) 1 عدد متوسط
- قارچ خام 1 لیوان خرد شده
- سیر خام 0.5 حبه متوسط
- پیاز خام 0.5 عدد کوچک
- اسفناج خام 1.5 لیوان
- روغن آفتابگردان 2.5 قاشق غذاخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
پیاز و سیر (در صورت تمایل) را با کمی روغن تفت دهید و زمانی که پیاز طلایی شد، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.
-
اسفناج پخته شده و آب گرفته شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
-
قارچ را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
-
تخم مرغ را با کمی نمک به هم بزنید و روی اسفناج و قارچ بریزید و مخلوط کنید.
-
در صورت تمایل میتوانید گردو را خرد کرده و اضافه کنید. درب تابه را ببندید تا تخم مرغ با حرارت ملایم بپزد. نوش جان!