طرز تهیه املت اسفناج و قارچ با پنیر لبنه

املت اسفناج و قارچ با پنیر لبنه یک غذای خوشمزه، مقوی و سبک است که مناسب وعده‌های صبحانه یا شام می‌باشد. ترکیب اسفناج و قارچ، سرشار از فیبر و ویتامین‌ها، همراه با کرمی بودن پنیر لبنه، طعمی منحصر به فرد و لذیذ ایجاد می‌کند

طرز تهیه املت اسفناج و قارچ با پنیر لبنه

طرز تهیه املت اسفناج و قارچ با پنیر لبنه
زمان آماده سازی 5 دقیقه
زمان آشپزی 15 دقیقه
زمان کلی 20 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی صبحانه
کالری 529 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • پنیر لبنه 0.5 قوطی کبریت
  • تخم مرغ خام 1 عدد متوسط
  • گردو ( مغز ) 1 عدد متوسط
  • قارچ خام 1 لیوان خرد شده
  • سیر خام 0.5 حبه متوسط
  • پیاز خام 0.5 عدد کوچک
  • اسفناج خام 1.5 لیوان
  • روغن آفتابگردان 2.5 قاشق غذاخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. پیاز و سیر (در صورت تمایل) را با کمی روغن تفت دهید و زمانی که پیاز طلایی شد، فلفل و زردچوبه را  اضافه کنید.

  2. اسفناج پخته شده و آب گرفته شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

  3. قارچ را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

  4. تخم مرغ را با کمی نمک به هم بزنید و روی اسفناج و قارچ بریزید و مخلوط کنید.

  5. در صورت تمایل میتوانید گردو را خرد کرده و اضافه کنید.  درب تابه را ببندید تا تخم مرغ با حرارت ملایم بپزد. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید