خورشت کرفس با گوشت یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که با ترکیب ساقههای کرفس تازه، سبزیجات معطر (نعنا و جعفری)، تکههای گوشت (معمولاً گوسفندی یا گاوی) و ادویههای متنوع تهیه میشود. این خورشت دارای طعم ملایم و عطری دلپذیر است که از ترکیب سبزیجات و چاشنیهایی مانند آبلیمو یا آبغوره حاصل میشود.
این غذا معمولاً با برنج سفید سرو میشود و به دلیل استفاده از مواد اولیه مغذی مانند کرفس و گوشت، انتخابی مناسب برای یک وعده کامل و سالم است. خورشت کرفس با گوشت به ویژه در فصل سرما بسیار مورد توجه قرار میگیرد و طعمی ماندگار به سفرههای ایرانی میبخشد.
طرز تهیه خورشت کرفس ( با گوشت)
مواد لازم
- گوشت گوسفندی خورشتی ، بدون چربی ، خام 110 گرم
- کرفس خام 3 لیوان خرد شده
- پیاز خام 1 عدد کوچک
- جعفری خام 0.5 لیوان خرد شده
- نعنا تازه 1 قاشق غذاخوری
- زعفران 0.3 قاشق چایخوری
- زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- روغن آفتابگردان 3 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
کرفس را خرد کرده و به همراه نعنا و جعفری که ریز خرد کردهاید، برای چند دقیقه در روغن سرخ کنید.
-
پیاز را با کمی روغن تفت دهید، تا کمی رنگ بگیرد.
-
گوشت را به پیاز اضافه کرده تا کمی سرخ شود.
-
سبزی، نمک، فلفل، زردچوبه را به آن اضافه کنید. سپس آب اضافه کنید و اجازه دهید تا جا بیافتد.
-
در آخر زعفران و آبغوره یا آب لیمو تازه به خورشت اضافه کنید. نوش جان!