صفحه اصلی > تغذیه و دستور پخت : طرز تهیه ته چین بادمجان

طرز تهیه ته چین بادمجان

ته‌چین بادمجان یک غذای لذیذ ایرانی است که ترکیبی از برنج و بادمجان به‌صورت لایه‌ای با ماست، زعفران و تخم‌مرغ تهیه می‌شود. بادمجان‌ها پس از سرخ‌شدن یا کبابی‌شدن به ته‌چین اضافه می‌شوند و طعمی خوش‌عطر و خوش‌رنگ به آن می‌بخشند. گاهی برای افزایش غنا و مزه، گوشت مرغ، گوشت چرخ‌کرده یا حتی سبزیجات دیگر نیز به این غذا اضافه می‌شود.

این غذا با ته‌دیگی طلایی و ترد سرو می‌شود و به‌عنوان یکی از خوراک‌های خاص و پرطرفدار برای مجالس و مهمانی‌ها شناخته می‌شود.

مقالات مرتبط

خطرات راه حل‌های فوری کاهش وزن

چیزی که “راه‌حل‌های فوری” در زمینه کاهش وزن پایدار به آن توجه…

چطور سبک زندگی سالمی را شروع کنیم؟

چگونه تناسب اندام را ساده‌تر کنید؟ برای اینکه تناسب اندام “عملی” شود،…

چطور بهترین فیزیک بدنی ممکن را بدست آوریم؟

چه می‌شود اگر شما بتوانید به بهترین شکل ممکن بدن خود را…

دیدگاهتان را بنویسید