جوجه چینی (تمپورا) یک غذای محبوب و خوشمزه است که از تکههای مرغ مزهدار شده در خمیر مخصوص تمپورا تهیه میشود. این خمیر، ترکیبی سبک و پفدار از آرد، تخممرغ، و آب سرد است که به مرغ حالت ترد و طلایی میدهد. تکههای مرغ در این خمیر غلتانده و در روغن داغ سرخ میشوند تا کاملاً برشته و خوشطعم شوند.
جوجه چینی معمولاً با سسهایی مانند سس سویا، تارتار یا سسهای شیرین و ترش سرو میشود و بهدلیل ظاهر جذاب و طعم دلپذیر، گزینهای محبوب برای پیشغذا یا وعده اصلی است. این سبک پخت از آشپزی ژاپنی الهام گرفته شده و به نام “تمپورا” شناخته میشود.
طرز تهیه جوجه چینی (تمپورا)
مواد لازم
- فیله مرغ ، خام 3 عدد متوسط
- ماءالشعیر 1.3 فنجان
- پاپریکا 1 قاشق چایخوری
- آرد تمپورا 5 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
برای تهیه جوجه چینی لازم است ابتدا فیله های مرغ را به صورت نواری یا مربعی برش بزنید و با نمک و فلفل سیاه طعم دار کنید. مرغ ها را به مدت 15-20 دقیقه در یخچال بگذارید.
-
در این حین، آرد تمپورا را در ظرف مناسب ریخته و ماءالشعیر با طعم لیمو (یا آب) را به تدریج به ان اضافه کنید و همزمان با چنگال یا همزن هم بزنید تا به خوبی ترکیب شود و گوله نشود. سپس مقداری پاپریکا به آن اضافه کنید.
-
سپس تکه های مرغ را در مایه ای که تهیه کردید بغلتانید و سپس در روغن که از قبل داغ کرده اید سرخ کنید . در انتها تکه های مرغ سرخ شده را روی یک تکه بزرک دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود. نوش جان!