 
						
					سالاد لوبیا و ذرت ساده یک گزینه خوشمزه، سریع و سالم است که میتوان آن را بهعنوان یک پیشغذا، میانوعده یا همراه غذا مصرف کرد. ترکیب لوبیا و ذرت باعث میشود که این سالاد علاوه بر طعم عالی، سرشار از پروتئین، فیبر و مواد مغذی باشد.
طرز تهیه سالاد لوبیا و ذرت ساده
 
        
            زمان آماده سازی
            10 دقیقه
        
        
            زمان آشپزی
            30 دقیقه
        
        
            زمان کلی
            40 دقیقه
        
    مواد لازم
- لوبیا قرمز خام 0.5 لیوان
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی خام 2 عدد متوسط
- جعفری خام 3 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- ذرت پخته 3 قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
- 
                در ظرف سالاد لوبیا های پخته شده، ذرت پخته، گوجه فرنگی خرد شده و جعفری خرد شده را ریخته و مخلوط کنید. 
- 
                برای تهیه ی سس این سالاد روغن زیتون، آبلیمو و فلفل سیاه (دلخواه) را ترکیب کنید و روی ترکیبات بریزید. 



 
                         
                         
                         
                        