طرز تهیه پوره آووکادو و تخم مرغ

پوره آووکادو و تخم‌مرغ یک صبحانه یا میان‌وعده ساده و بسیار مغذی است که ترکیبی از آووکادوی له‌شده و تخم‌مرغ پخته یا نیمرو است. آووکادو به این ترکیب بافتی خامه‌ای و طعمی ملایم می‌بخشد، در حالی که تخم‌مرغ منبعی عالی از پروتئین و مواد مغذی است. این غذا به راحتی قابل تهیه بوده و معمولاً با نمک، فلفل، آب‌لیمو و گاهی ادویه‌هایی مانند پاپریکا یا زیره طعم‌دار می‌شود.

این پوره می‌تواند به‌صورت ساده سرو شود یا به‌عنوان رویه‌ای برای نان تست استفاده شود و گزینه‌ای سالم و متعادل برای شروع روز یا یک وعده سبک باشد.

طرز تهیه پوره آووکادو و تخم مرغ

طرز تهیه پوره آووکادو و تخم مرغ
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی صبحانه
کالری 518 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • آووکادو 0.5 عدد متوسط
  • تخم مرغ آبپز 2 عدد متوسط
  • اسفناج خام 1.5 لیوان خرد شده
  • بادام هندی ( بو داده شده) 6 عدد متوسط
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش 2 قاشق مرباخوری
  • نمک 0.5 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.5 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. آووکادو را از پوست جدا کرده و همراه با تخم مرغ آبپز، اسفناج، بادام هندی، روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل (یا ادویه دلخواه) در مخلوط کن ریخته و به خوبی ترکیب کنید.

  2. در صورت در دسترس نبودن  مخلوط کن، میتوانید با کمک چنگال مواد غذایی را به خوبی ترکیب کنید.

  3. میتوانید بجای بادام هندی از مغز دلخواه خود استفاده کنید.

  4. در صورت تمایل این ترکیب را به همراه نان تست یا ترتیلا میل کنید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید