صفحه اصلی > تغذیه و دستور پخت : طرز تهیه کوفته برنجی

طرز تهیه کوفته برنجی

کوفته برنجی یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که از ترکیب گوشت چرخ‌کرده، برنج نیم‌پز، لپه پخته، سبزی‌های معطر (مانند جعفری، نعناع و تره) و ادویه تهیه می‌شود. مواد به‌خوبی ورز داده شده و به شکل کوفته‌های گرد و نسبتاً بزرگ درآورده می‌شوند. سپس این کوفته‌ها در سسی از رب گوجه‌فرنگی پخته می‌شوند تا طعمی عمیق و دلپذیر پیدا کنند. کوفته برنجی معمولاً با نان یا برنج سرو شده و با تزئیناتی مانند زرشک و گردو طعم و جلوه خاصی می‌یابد.

 

مقالات مرتبط

خطرات راه حل‌های فوری کاهش وزن

چیزی که “راه‌حل‌های فوری” در زمینه کاهش وزن پایدار به آن توجه…

چطور سبک زندگی سالمی را شروع کنیم؟

چگونه تناسب اندام را ساده‌تر کنید؟ برای اینکه تناسب اندام “عملی” شود،…

چطور بهترین فیزیک بدنی ممکن را بدست آوریم؟

چه می‌شود اگر شما بتوانید به بهترین شکل ممکن بدن خود را…

دیدگاهتان را بنویسید