کباب چوبی یکی از انواع کبابهای خوشمزه و جذاب است که روی سیخ چوبی درست میشود و به دلیل تنوع موادی که میتوان برای تهیه آن استفاده کرد، بسیار پرطرفدار است. این کباب معمولاً شامل گوشت (گوشت گوساله یا مرغ) همراه با ادویهها و سبزیجات معطر است و بهصورت لقمهای روی سیخهای چوبی فرم داده و کباب میشود.
طرز تهیه کباب چوبی
مواد لازم
- راسته گوسفند ، بدون چربی ، خام 170 گرم
- گوجه فرنگی خام 2 عدد متوسط
- پیاز خام 0.5 عدد متوسط
- فلفل دلمه ای خام 1 عدد متوسط
- زعفران 0.3 قاشق چایخوری
- زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- روغن آفتابگردان 2.5 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
گوشت را به صورت مکعبی خرد کنید و با سیخهای چوبی سیخ کنید.
-
وقتی گوشت را سیخ کردید با پشت چاقو کمی بر روی گوشتها بزنید تا در موقع پخت گوشت ترد شود.
-
ابتدا در تابه کمی روغن ریخته و سیخ گوشت را کمی تفت دهید، سپس ادویه را اضافه کنید و برای ۳ دقیقه تفت دهید.
-
پیاز و گوجه را رنده کنید و بر روی گوشت بریزید و بگذارید تا با حرارت ملایم گوشت بپزد.
-
در یک ربع آخر پخت، فلفل دلمهای را به صورت خلالی خرد کرده و به غذا اضافه کنید.
-
وقتی که گوشت پخت، زعفران دم کرده و نمک را اضافه کنید و بگذارید تا غذا مزه بگیرد. نوش جان!