طرز تهیه املت تره فرنگی (لو کرب)

املت تره‌فرنگی (لو کرب) یک غذای سبک، مغذی و کم‌کربوهیدرات است که به عنوان یک انتخاب عالی برای رژیم‌های کتوژنیک یا کم‌کربوهیدرات شناخته می‌شود. این املت ترکیبی از تخم‌مرغ و تره‌فرنگی است که حاوی پروتئین بالا و مواد مغذی مانند ویتامین K و C است. تره‌فرنگی به دلیل داشتن فیبر زیاد، به هضم غذا کمک می‌کند و طعم ملایم آن با تخم‌مرغ‌های نرم و غنی ترکیب می‌شود. این غذا برای افرادی که به دنبال وعده‌ای سالم و سبک با کربوهیدرات کم هستند، گزینه‌ای عالی است.

طرز تهیه املت تره فرنگی (لو کرب)

طرز تهیه املت تره فرنگی (لو کرب)
زمان آماده سازی 5 دقیقه
زمان آشپزی 15 دقیقه
زمان کلی 20 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی شام
کالری 202 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • تخم مرغ خام 1 عدد
  • تره فرنگی خام 4 قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا رنده شده 3 قاشق غذاخوری
  • کره 2 قاشق مرباخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1.  تره فرنگی ها را در تابه بریزید و با کره تفت دهید.

  2. در این مرحله تخم مرغ را همراه کمی نمک و فلفل به هم بزنید و درون تایه بریزید.

  3. در تابه را ببندید تا تخم مرغ با حرارت ملایم بپزد.

  4. زمانی که تخم مرغ پخته شد، پنیر پیتزا را هم اضافه کنید. املت آماده است . نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید