 
						
					خورشت فسنجان با مرغ یکی از غذاهای اصیل و محبوب ایرانی است که با ترکیبی از مغز گردو آسیابشده، رب انار، و تکههای مرغ تهیه میشود. این خورشت طعمی ملس یا ترش و شیرین دارد که با تنظیم مقدار رب انار و شکر متناسب با ذائقه میتوان آن را تغییر داد. مرغ در این خورشت باعث ایجاد طعمی لذیذ و مقوی میشود و معمولاً به شکل تکههای ران یا سینه استفاده میشود. گردو و رب انار، خورشت را غلیظ و خوشعطر میکنند. فسنجان معمولاً با برنج سفید سرو میشود و انتخابی مناسب برای وعدههای خاص و مهمانیها است.
طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ
 
        مواد لازم
- سینه مرغ ، بدون پوست ، خام 120 گرم
- گردو ( مغز ) 4 عدد متوسط
- رب انار 1 قاشق غذاخوری
- شیره انگور 1 قاشق غذاخوری
- پیاز خام 0.5 عدد متوسط
- زعفران 0.3 قاشق چایخوری
- زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- روغن آفتابگردان 2.5 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
- 
                پیاز را رنده کنید و در مقدار کمی روغن تفت دهید. 
- 
                مرغ را به پیاز اضافه و به همراه زردچوبه و نمک تفت دهید. سپس آب بریزید و اجازه دهید مرغ بپزد. 
- 
                پیاز را رنده کنید و در روغن سرخ کنید سپس گردوی آسیاب شده یا چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید. در حین تفت دادن کمی زردچوبه اضافه کنید. 
- 
                به گردوها آب اضافه کنید و با درب نیمه باز اجازه دهید بپزد. 
- 
                سپس مرغ را به همراه نمک، فلفل سیاه، سس یا رب انار، شیره انگور و زعفران اضافه کنید اجازه دهید کاملا بپزد. 
- 
                زمانی که خورشت جا افتاد غذای شما آماده است. نوش جان! 
نکات
- نکته : گردو را زیاد تفت ندهید چون تلخ میشود. همچنین نباید خام هم داخل خورشت بریزید چون طعم و بو بدی به خورشت میدهد.


 
                         
                         
                         
                        