طرز تهیه ساندویچ شاورما مرغ

ساندویچ شاورما مرغ یکی از غذاهای محبوب خاورمیانه‌ای است که با ترکیبی از مرغ طعم‌دار شده، سبزیجات تازه، و سس مخصوص در نانی نرم مانند پیتا یا لواش تهیه می‌شود. مرغ معمولاً با ادویه‌هایی مثل زیره، پاپریکا، دارچین، و سیر مزه‌دار شده و سپس کبابی یا سرخ می‌شود. این ساندویچ اغلب با خیارشور، گوجه‌فرنگی، کاهو و سس‌هایی مانند تاهینی یا سس ماست تکمیل می‌شود. شاورما مرغ به دلیل طعم معطر و سبک بودن، گزینه‌ای ایده‌آل برای یک وعده غذایی سریع و مغذی است که به‌راحتی می‌توان آن را در خانه تهیه کرد.

 

طرز تهیه ساندویچ شاورما مرغ

طرز تهیه ساندویچ شاورما مرغ
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی عربی
وعده غذایی ناهار
کالری 660 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • سینه مرغ ، بدون پوست ، خام 130 گرم
  • ماست یونانی کم چرب 5 قاشق غذاخوری
  • ارده 1 قاشق غذاخوری
  • سیر خام 1 حبه متوسط
  • گوجه فرنگی خام 1 عدد متوسط
  • کاهو 1 لیوان خرد شده
  • نان پیتا سبوس دار 1 عدد
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • زیره سبز 0.3 قاشق چایخوری
  • لیمو ترش 1 عدد
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • تخم گشنیز 0.3 قاشق مرباخوری
  • روغن آفتابگردان 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز هندی 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. مرغ را خرد کنید.

  2. داخل یک کاسه سینه مرغ را همراه روغن زیتون، آب لیمو، 2.5 قاشق غذاخوری ماست، نمک و فلفل، سیر خرد شده، زیره و تخم گشنیز به خوبی مخلوط کنید تا مواد جذب مرغ شوند. سپس ظرف را یک ساعت در یخچال قرار دهید.

  3. برای تهیه سس شاورما، 2.5 قاشق ماست چکیده و ارده، لیمو ترش و فلفل سیاه را مخلوط کنید.

  4. مرغ را از یخچال بیرون آورده و با کره داخل یک تابه نسوز تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

  5. نان پیتا را پهن کنید و روی آن کاهو، گوجه و مرغ قرار دهید و سپس و روی آن سس بریزید.

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید